toppage  
rijstvelden Bali

The Villa

De villa beschikt over 3 twee persoons slaapkamers met fan en airconditioning. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met wc en douche. Daarnaast is er op de vide met balkon de mogelijkheid om bijzonder romantisch te slapen in een 2 persoons modern Balinees bed. Ook hier is een eigen badkamer met wc en douche aanwezig. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 4-pits gasstel, magnetron, koffiezet apparaat, toaster, blender, ijsblokjes maker, vriezer en koelkast. In de living is een 54 inch HD led TV met een APPLE TV. De I-tunes bibliotheek beschikt over diverse films , series en vele muziek albums. Ook is er Sateliet TV met BVN.

Het strand

De Brongbong vissers hebben hun boten vlakbij liggen op het strand; wanneer je vroeg op staat kun je hen zien uitvaren in hun traditionele vissers bootjes met drijvers. Vaak op zondag middagen rond een uur of vier druppelen families van Dessa Brongbong met hun kinderen het strandje op voor hun wekelijkse zwem- en bad beurt. Het is een mooi schouwspel vanaf het balkon of een goede gelegenheid om een gesprek aan te gaan met de praatgrage Balinezen.

De staf

In de villa zijn Indri en Desy aanwezig om alle werkzaamheden uit handen te nemen. Zij verzorgen in overleg met jullie het ontbijt, de lunch en/of het diner. Zij zorgen ook voor de opmaak van de bedden, het schoonhouden van het huis en badkamers en doen de was van handdoeken en lakens Ketut en Komang zijn de villa managers en kunnen voor jullie excursies, massage, een scooter of een auto met/zonder chauffeur regelen. Tot slot verzorgt Made het zwembad en de tuin en zal Pastika ´s nachts een oogje in het zeil houden

Eten

Indri en Desy hebben een scala aan Indonesische gerechten die ze kunnen maken. Ook kunnen ze in overleg boodschappen voor je doen als je liever zelf kookt of samen met de staf. Daarnaast bezorgen diverse restaurants in de omgeving aan de villa om in de eigen luxe omgeving te kunnen genieten.
In Lovina is ook een wijnwinkel die op bestelling bezorgt.